PRIMA PAGINA, RELATII

Descopera armonia dintre iubire si sexualitate

 

Simteam nevoia de ceva timp sa vorbesc despre sexualitate si cum ne influenteaza viata pentru ca este o forta care combinata cu iubirea ne duce pe alte taramuri ascunse.

Nici o bogatie indiferent cat este de mare nu poate cumpara misterul si magia pe care le ofera sexul. Imbinat cu iubirea pentru celalalt ofera cuplului o puternica apropiere si uniune, ce transcede fizicul mergand spre uniunea cu divinul. Poate de aceea se spune ca sexul fara iubire nu este complet si lasa in noi dorinta de uniune la un nivel superior.

In zilele noastre studierea tehnicilor Tantra si invataturilor din Kama Sutra este mai accesibila ca oricand si mai ales oricui. Ceea ce nu stim, este ca ele au fost ascunse mult timp si erau disponibile doar celor alesi dupa ce petreceau mult timp impreuna cu partenerul/a in uniune si pregatire.

Aceste tehnici si invataturi nu sunt destinate pentru placerile si relatiile sporadice, ci au fost dedicate cuplurilor ce doresc sa isi treaca relatia la un alt nivel de intelegere introducand spiritualitatea, si astfel facand din sex o arta, arta de a face dragoste la modul sublim.

Invatarea acestei uniuni profunde este considerata una din cele mai solicitante practici ce necesita timp si rabdare, insa recompensa este pe masura deoarece ajungem, prin uniunea cu partenerul/a, sa descoperim conexiunea cu Dumnezeu si maretia Sa.

Acesta este unul din secretele pe care Biserica nu vrea sa il stim si pe care il condamna ani de-a randul spunand ca sexul este ceva rusinos si care nu este pe placul lui Dumnezeu. Ieri citeam despre un preot care recunostea ca Biserica ne ascunde multe taine si ne manipuleaza pentru a ne tine sub control si in necunostere, sa fim dependenti de ea pentru a ne gasi linistea si conexiunea cu Creatorul.

In Vechiul Testament Geneza 1/28 : “Dumnezeu i-a binecuvantat si  Dumnezeu le-a zis: „Fiti roditori, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare ce misca pe pamant!

Sa ne amintim acea electricitate care ne furnica tot corpul cand ne sarutam prima oara si descoperim ca putem iubi pe cineva mai mult decat pe noi. Prima luna de relatie poate fi numita luna de miere, cand simtim acel foc care arde si dorinta de a-l cunoaste pe celalalt creste, insa continuarea si aparitia sentimentelor este ceea ce ne implineste si ne face sa visam. Orice femeie poate spune ca atunci cand iubeste, viata sa sexuala este mult mai satisfacatoare decat orice relatie de o noapte.

Studiile arata ca numarul si calitatea orgasmelor ei sunt direct legate de sentimentele pe care le are fata de partener. Senzatia de abandon, libertatea si siguranta pe care iubirea o ofera creeaza intensitate si amplifica senzatiile pe care le simte.

Prin imbinarea iubirii cu biologia devenim mult mai toleranti si simtim un puternic sentiment de acceptare atat fata de noi cat si fata de partener/a ceea ce ne da aripi sa ne putem manifesta pe deplin. Greul apare cand trebuie sa cultivam aceste sentimente si emotii peste luni si ani mai ales pentru ca sunt niste invataturi ce trebuie exersate.

Sa invatam sa fim toleranti, rabdatori, sa iertam mai usor, toate acestea sunt elemente ce alcatuiesc o experienta matura a iubirii si a sexualitatii. Atunci cand suntem intr-o relatie sanatoasa sexualitatea noastra are oportunitatea de a se manifesta, astfel rusinea si disconfortul sunt inlocuite cu bucuria experimentarii. Limitele dispar iar pe masura ce crestem si evoluam se face loc pentru o experienta mult mai bogata de a da si a primi iubire.

Sexul cu iubire este cel mai bun si frumos lucru din lume pentru ca este manifestarea a cine suntem noi cu adevarat. Ca si multe lucruri minunate in viata nu poate fi cumparat, dar este gratuit! Bine, nu chiar gratuit, pentru ca a iubi pe cineva implica o oarecare munca si devotare.

Se spune ca daca iubirea este mesajul oricarei religii, sexul este altarul.

Suntem mai mult decat credem si stim, ne decoperim zi de zi in cei care ne inconjoara. Daca nu crezi in legatura dintre iubire si sexualitate, te invit sa te mai gandesti pentru ca poti mai mult.

Te astept cu orice comentariu si am sa iti raspund cu iubire si intelegere.

Cu drag,

Sorin

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Am dat intimplator peste aceste articole scrise de tine ,am citit tot si sunt deacord cu tine pentru ca demult cind aveam 20 ani stiam toate aceste lucruri si le simteam in mine , am cautat sufletul pereche dar nu am ajuns sa il gasesc nici pina astazi si il caut incontinuare deja sunt trecuta de 45 de ani dar lucrurile nu merg bine in aceasta societate lumea este schimbata mult,iar de la teorie la practica este un lucru greu.De cind eram tinara am studiat mult aceste lucruri ca sa aflu adevarul pe propria persoana si sa simt si sa constentizez totul si am reusit,dar este greu sa gasesti pe cineva stind pe net,in parcuri in societate lumea se uita suspicios la tine daca dai de inteles ca vrei sa cunosti acea persoana,ori este inteleas ca vrei o partida sexuala.Este adevarat altceva se numeste arta,da ca sa intelegi ce este arta trebuie sa inveti simtind pe propria piele arta de a trai,a minca,a iubi oamenii din ziua de azi nu mai au rabdare si de aceea suntem mai rari pe pamint sufletele pereche,de aceea sa distrus in zilele noastre societate si traim in tristete minciuna zimbim fals si spunem ca nu avem ce face nu se mai lupta din nici un punct de vedere si vedem cu ochii nostri copii care se nasc tristi cu parintii linga ei dar fara parinti care sa ii iubeasca cu sufletul.Am auzit de multe ori nu a mai mers casnicia ori relatia de ce am intrebat totul se baza la sex ca nu mai exista atractie sexuala,cind am incercat sa dau explicatiile persoanei respective asa cum ai scris tu aici,persoana respectiva a spus ca timpul trece repede si ce zic eu este complicat si el crede ca eu fug de a face sex iar eu am spus ca eu vreau sa fac dragoste si ca imi doresc sa simta o persoana sufletul meu asa cum simt eu si dupa aceea se va face dragoste dar cind vezi ca lumii nu ii mai pasa uni de alti si ca exista mult egoism si se cauta numai momentul atit…..sunt multe de spus dar numai daca cineva a trait si a simtit cu adevarat cu toata fiinta lui totul astfel este greu daca ai putea sa scri si sa repeti aceste articole ca sa le vada mai multi poate spuse de un sex masculin vor pricepe si barbatii o zi frumoasa plina de iubire cu drag ella

Spune-ti parerea...

Multumesc! Esti o persoana sociabila! smiley-face-png-yikkpX6iE

Imparte cu prietenii