MOTIVATIONAL, PRIMA PAGINA

Nick Vujicic – inspiratie si motivatie

 

Acum cateva zile l-am vazut pe Nick Vujicic intr-un seminar in Londra. Dintre toti speakerii internationali pe care i-am vazut vorbind live pe scena, Nick parca este altceva.

Povestea lui este una impresionanta si poate o stii, s-a nascut fara mani si fara picioare iar aceasta malformatie i-a luat prin surprindere pe parintii lui.

Dupa ani in care a crescut si s-a adaptat limitarilor din nastere a trecut dincolo,  a trecut de partea celor care contribuie si ii ajuta pe cei din jur sa realizeze cat de frumoasa este viata si cate se pot face atunci cand cresti  din interior spre exterior.

M-a impresionat cum si-a depasit conditia limitativa si prin cartile si discursurile sale motiveaza pe multi sa nu renunte. Asta a fost si cea mai mare incercare a lui, sa nu renunte oricat de greu i se parea ca este!

Discursul lui este un carusel de emotii in care razi la o gluma si cateva minute mai tarziu parca te incearca o lacrima cand simti emotia din glasul lui.

Nick este un model de iubire si intelegere pentru ca asta a dezvoltat in el tot timpul. Se pare ca atunci cand nu poti face multe in jurul tau lucrezi la interior. Astfel l-am descoperit ca pe un om cu o minte ascutita si un suflet plin de iubire, totul impachetat mai “special”, cum ii place lui sa glumeasca.

Nick a inceput sa vorbeasca in public la varsta de 19 ani si de atunci a calatorit prin toata lumea motivand milioane de oameni.

nick-vujicic-baby-picturesPovestea lui este una de speranta, credinta, si de cativa ani, una de iubire alaturi de sotia sa Kanae. S-au casatorit in 2012 continuand o frumosa poveste de iubire si speranta. Impreuna au un baietel, Kiyoshi si mai asteapta un al doilea, asa cum anunta Nick pe pagina sa de Facebook.

Am inteles de la Nick ca este important sa gandesti la nivel mare, sa iti pastrezi speranta atunci cand viata te incearca si sa crezi ca Dumnezeu este alaturi de tine la orice pas.

Ceea ce conteaza este sa trecem peste dificultatile vietii si sa vedem in obstacolele aparute noi posibilitati de crestere si dezvoltare.

Nick vorbeste din inima si atunci cand il asculti simti ca tot ce spune te atinge undeva… in interior. Este important sa spunem adesea celor din jur ca ii iubim si avem incredere ca pot sa reuseasca tot ce iti doresc, asta este o manifestare a iubirii din noi. Imagineaza-ti ce generatii de oameni frumosi si minunati ar creste in acest mediu in care iubirea si credinta sunt valori de baza.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=707VD48BuOs”]https://www.youtube.com/watch?v=707VD48BuOs[/su_youtube]

Oricat de greu crezi ca ti-ar fi atunci cand vezi un astfel de om reusind la asa un nivel, nu ramane loc pentru lamentari. Este datoria nostra fata de cei din jur sa reusim sa fim cea mai buna varianta a noastra pentru ca reusitele in viata se masoara in numarul persoanelor a caror viata o schimbam.

Cu incredere si iubire,

Sorin

Previous ArticleNext Article

Spune-ti parerea...

Multumesc! Esti o persoana sociabila! smiley-face-png-yikkpX6iE

Imparte cu prietenii