Distracție și aventură în Retezat

Am creat acest eveniment pentru a îmbina activitățile outdoor cu peisajul superb al Masivului Retezat!
Această combinație oferă o perspectivă diferită asupra peisajului, făcându-te să simți că trăiești în comuniune cu natura.
Evenimentul îți va rămâne în minte multă vreme pentru că dinamica activităților potențează frumusețea locurilor făcându-le să se impregneze profund, creând amintiri de neuitat.

VREAU SĂ VIN

Hai alaturi de noi la

Distracție și aventură în Retezat

- Plecare din București Piața Constitutiei (parcarea mare din fața Casei Poporului)
- Pe ruta: București - Pitești - Rm. Vâlcea - Tg. Jiu - Defileul Jiului

Informații și REZERVĂRI LA:
0743076118 , office@potimaimult.ro

15-18 AUGUST 2019

Pret 529 RON

Locuri disponibile: 5

- transport cu autocar
- cazare 3 nopți la Cabana 3*** VEZI CABANA
- mic dejun inclus
- foc de tabara

4 zile de activităţi și aventură (activităţile opţionale se achită separat la partenerul nostru) VEZI DETALII

ziua 1 activităţi pe lac + peşteră
ziua 2 trekking + tiroliană + canyoning
ziua 3 trekking + tir cu arcul + vizită peștera Alunii Negri
ziua 4 drumeţie pe Valea Mării

Thank You Very Much!
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Ce o sa facem? Uite ce ți-am pregatit...

Joi - Ziua 1
- Ora 06.00 - întâlnire pentru plecare din București Piața Constituției (parcarea mare din fața Casei Poporului)

- Ora 06.30 - plecare către Defileul Jiului

- Aproximativ la orele 15:00-16:00 sosim la cazare

- Ora 15:00-19:00 activități cu bărcile și stand-up paddle pe lacul din zona (ziua 1 din programul opțional)

- Ora 23:00-24:00 speologie - se vizitează peștera Urșilor (ziua 1 din programul opțional)


Cazarea se face la cabana de 3*** aflata la intrare în Parcul Național Retezat, rezervație naturală a biosferei, una dintre cele mai frumoase arii protejate ale Europei.

Stand Up Paddling (SUP)

Este sportul nautic cu cea mai rapidă dezvoltare din ultimii ani. Nu necesită o pregătire specială şi poate fi practicat de către oricine aproape oriunde există apă – fie că e vorba de un râu, de un lac sau de mare. Cele mai mari avantaje ale stand up paddling sunt simplitatea și versatilitatea.
E nevoie de un echipament minim –o placă lungă şi lată pe care se stă în picioare şi se vâsleşte din această poziţie cu ajutorul unei padele cu o singură pală.

Stand up paddling oferă practicanţilor pe lângă bucuria de a petrece timpul liber pe apă , o nouă metodă de a-şi îmbunătăţi condiţia fizică: întăreşte şi tonifiază musculatura întregului corp, asigură echilibru şi o postură corectă , şi nu în ultimul rând, ca toate sporturile nautice, scade nivelul de stres.


Peștera "Urșilor"

Este o peșteră mai puțin cunoscută publicului însă ghidul nostru local de la Transilvania Adventures ne va conduce prin întuneric să explorăm această peșteră si ne va spune povestea ei.

Vom vizita peștera în toiul nopții pentru a ne bucura de o experiență unică! Plimbarea prin pădure se continuă cu intrarea în peșteră, iar întunericul ce ne înconjoară ne va face să simțim peștera ca pe o continuare a pădurii și invers când ne întoarcem. Nu va fi chiar întuneric total, vom avea lanterne frontale pe care, pentru cei care nu au, ni le va da partenerul nostru de la Transilvania Adventures.Vreau un loc!
Vineri - Ziua 2
- Mic dejun.

- Zi plină de aventură și adrenalină! Alături de partenerul nostru Transilvania Adventure facem Trekking + Canyoning + Tiroliană

- Seara, avem foc de tabară! Ne adunăm în jurul lui, ne cunoaștem mai bine și povestim despre ziua plină de adrenalină ce tocmai s-a încheiat.

Trekking

Este un tip de călătorie aventuroasă și lungă, efectuată pe jos în zonele în care mijloacele comune de transport, în general, nu sunt disponibile. Călătoria de tip trekking tinde să fie mai puţin structurată decât alte tipuri de călătorie, deoarece condiţiile meteorologice şi de topografie pot influenţa planurile celor care practică acest sport mai puţin cunoscut. Deplasările pe jos prin zonele rurale si izolate oferă, de multe ori, o imagine vastă asupra peisajului. Această experienţă de călătorie este cu mult diferită de cea a persoanelor care merg în grupuri organizate deoarece permite o profundă interacţiune cu natura.
Canyoning

Reprezintă deplasarea prin canioane sau văi înguste, folosind o varietate de tehnici care pot include alunecare pe topogane naturale, trekking, diferite tehnici din alpinism, sărituri în cascade, înot, plutire etc.
Majoritatea drumețiilor prin canioane nu necesită eforturi și aptitudini speciale, existând multe trasee pentru începători dar nu lipsite de senzații tari. Participanții au la dispoziție echipament special format din costumul complet din neopren, încălțări speciale pentru a nu aluneca, cască de protecție și vestă de salvare. Toate acestea au rolul de a oferi protecție, pentru a nu aluneca sau a avea probleme cu temperatura scăzută a apei.

Tiroliana

Reprezintă alunecarea pe o coardă fixată între două puncte, situate la distanță de 50 – 200 m și o anumită diferență de nivel, unul față de celălalt. Persoana respectivă poartă o centură de siguranță, iar alunecarea se produce prin intermediul unui scripete fixat pe coarda superioară. Eliberarea de adrenalină și senzația unică de zbor constituie „deliciul" celor care încearcă această activitate. Tiroliana este considerată de mulți drept un sport extrem, însă nu e nevoie de antrenament sau cunoștințe speciale pentru practicarea ei!

Sâmbătă - Ziua 3

- Mic dejun
- Facem trekking la "Portalul către Dumnezeu"
- La întoarcere tragem cu arcul
- Ne urcăm în autocar și mergem să vizităm peştera Alunii Negri
- Revenim la cabană
- Seara program liber


Portalul către Dumnezeu
Acest traseu nu are o denumire propriu-zisă pentru că portalul a fost descoperit în cadrul unor drumeții prin pădurile din zona. Este un traseu ce ne poartă prin liniștea pădurii trecând printr-un canion uscat ce are unele porțiuni unde este nevoie de cățărare. Fiind un traseu mai puțin umblat, oferă o frumusețe deosebită călătorului ce oferă o conexiune profundă cu natura!
Vreau un loc!
Tir cu arcul

O îmbinare perfectă între sport şi natură. Arcul cu săgeţi a fost, în copilăria multora, printre cele mai frumoase visuri în care personajul principal se transformă în Robin Hood. Mulţi s-au imaginat cutreierând pădurile şi ochind cu săgeata un duşman. Această banală armă a fost cea care a influenţat cel mai puternic evoluţia umanităţii. În îndelungata istorie a omenirii, arcul a fost o armă indispensabilă supravieţuirii, iar necesitatea de a vâna ori a îndepărta un pericol sau de a trece prin războaie a purtat arcul spre un proces continuu de perfecţionare.Peştera Alunii Negri


Peștera Alunii Negrii este situată într-o pădure deasă și întunecată de aluni, fapt care i-a atras și denumirea.

Este o cavitate complexă cu o rețea de galerii labirintice ce însumează peste 3 km. Peștera este considerată ca fiind una dintre cele mai ramificate peșteri din țară, puțin concreționată dar prezintă numeroase forme de coroziune.

Curentul de la intrare este de câțiva metri pe secundă (demonstrând încă de la primii pași anvergura cavernamentului) și se menține tot timpul anului, nefiind afectat de ciclicitatea temperaturii și presiunii atmosferice de la exterior.

Vreau un loc!Duminică - Ziua 4


- Mic dejun.

- Facem trekking la Canionul Valea Mării.

- Revenim la cabană și ne urcăm în autocar pentru a ne întoarce la București! Vom ajunge în jur de ora 23:00.


Canionul valea Mării

Este deosebit de alte canioane deoarece oferă chiar și în perioadele secetoase de vară un debit deosebit de mare de apă ce se revarsă în 6 cascade consecutive, de diferite dimensiuni. Traseul de vizitare a văii Mării este practicabil până la baza cascadei celei mai mari, cu o altitudine de 35m. Aceasta este spectaculoasă și are la bază o frumoasă marmită în care apă cade de la altitudine mare.
Vreau un loc!
Pentru perioada 15-18 AUGUST 2019, în pretul de 529 RON sunt incluse:

- transport cu autocar
- cazare 3 nopți la Cabana 3***
- mic dejun inclus
- focul de tabărăÎn preț NU sunt incluse:


- diferite cheltuieli personale
- Activitățile outdoor și de aventură (vezi pachetul de activități)


- Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere, camere pentru 3 persoane. Persoanele care se înscriu singure şi pentru care nu se găseşte coleg/ă de cameră sau care doresc să stea singure în cameră, achită în plus supliment single: 150 RON.
- REZERVAREA locului se face prin achitarea prețului evenimentului de 529 RON!
- Locurile se ocupă în ordinea achitării lor.
- În cazul în care nu mai puteti participa din diferite motive se poate trimite un înlocuitor sau solicita returnarea banilor cu minimum 14 zile calendaristice înainte de data plecării.
Pachet de activități
- cost pachet 390 RON (se achită la partenerul nostru Transilvania Adventures)
Conține toate activitățile din cele 4 zile!
Participând la primele 3 zile de activități primești cea de-a 4 a zi BONUS!

Cuprinde:

Ziua 1 *
- Activități cu bărcile și stand-up paddle pe lacul din zonă (65 RON)
- Vizită noaptea la peștera Urșilor (35 RON)

Ziua 2 *
- Trekking + Canyoning + Tiroliană (190 RON)

Ziua 3 *
- Trekking + tir cu arcul (65 RON)
- Vizită pestera Alunii Negri (35 RON)

Ziua 4
- Drumeție la Canionul Valea Mării (40 RON)

(*Pentru activitățile din ziua 1,2 și 3, echipamentul necesar va fi furnizat de partenerul nostru)
Rezervă-mi un loc!Câteva imagini cu locul unde o sa fim cazați!

Distracție și aventură în Retezat

Te-ai hotărât să vii cu noi să cunoști oameni interesanți în cadrul superb al munților Retezat?
Activitățile outdoor oferă o perspectivă diferită asupra peisajului, făcându-te să te simți în comuniune cu natura. Acest eveniment ți-l vei aminti multă vreme pentru că dinamica activităților potențează frumusețea locurilor făcându-le să se impregneze profund. Așa iau naștere amintiri de neuitat!

Copyright © 2019 Poti Mai Mult