MOTIVATIONAL, PRIMA PAGINA

Ofera ce ai mai bun si vei primi ce visezi!

„Mereu va ramane un pic de aroma pe mainile care au oferit trandafiri!”

proverb chinezesc

Multi oameni ofera ajutorul in schimbul la ceva sau cu gandul ca si ei vor fi ajutati la randul lor. De obicei se asteapta la ajutor de la personele pe care le-au ajutat, poate si tu faci la fel si ai spune ca asa e normal, ca oamenii sa se ajute intre ei. Iti dau dreptate la ultima parte, si eu cred in ajutorul dintre oameni!

Ce vreau sa iti spun este ca noi le dam celorlalti ce avem noi de oferit, deci este in puterea noastra de a da. Partea care ne supara este ca cei pe care noi i-am ajutat, nu fac acelasi lucru pentru noi. Uneori chiar ne intorc lucruri rele pentru ajutorul primit. Insa de multe ori este vorba de asteptarile noastre care nu ne sunt indeplinite.

Hai sa iti spun cum de ajungem la astfel de judecati!

Acele persoane pe care noi le-am ajutat, nu au ce sa ne ofere! Cu alte cuvinte, noi nu avem nevoie de ceea ce au ei de oferit. Ceea ce vrem noi primim de la altii, uneori nici nu ii cunoastem. Cei care ne ajuta o fac pentru ca pot si vor, fara a ne cere nimic in schimb.

Uite cum functioaneaza procesul acesta si cum faptele noastre ne influenteaza in mod direct.

Gandurile noastre se transforma in vorbe si apoi in fapte. Cand spui ceva, mai inainte gandesti acel lucru,  chiar daca ai auzit ca se poate si fara!  🙂

Iti spun sigur ca ceea ce spui trece printr-un proces de gandire. Daca eu iti spun ca orice ai face sa nu te gandesti la un elefant rosu, care este primul gand ce ti-a trecut prin minte?

Te-ai gandit la elefant pentru ca asa functioneaza mintea noastra,  chiar si pentru a nega ceva, mai intai gandim lucrul acela.

Acum vreau sa iti vorbesc despre ce poti sa faci zi de zi pentru a fi mai aproape de bucuriile pe care le doresti.  De fapt asta si faci, doar ca nu aveai o explicatie si nu o faceai constient.

Sigur ti-ai facut liste, panoul viselor si fel de fel de planuri cu ce vrei sa primesti si ce sa ti se intample in viata!

Te apreciez pentru asta, este un prim pas spre a obtine ceea ce iti doresti!

Inainte de a face sau chiar de a spune ceva, in mintea noastra se naste gandul care produce respectiva actiune. Asa ca atunci cand adresam cuiva o multumire sau o vorba de incurajare, acele ganduri ne ating pe noi. Ne oferim noua bunatatea lor.

Orice gand produs, este o energie care trece prin noi. Capatand sunet si forma, ele se manifesta si asupra celor din jurul nostru. Uite cum oamenii pot sa isi ofere singuri sanatate, fericire si iubire! Prin simpla gandire optimista ce isi gaseste cu bucurie locul  in viata celor din jurul nostru.

Stiu ca iti doresti ce este mai bun pentru tine, asa ca, nu ezita sa incarci cu optimism pe cei din jurul tau.  Acum stii ca orice pui in afara ta, fie ca o spui sau o faci, lasa o urma si in tine.

Adu-ti in fiecare zi bucurie prin ceea ce spui si faci pentru cei din jurul tau! Cand pui seara capul pe perna, sa zambesti in sinea ta si sa iti multumesti pentru binele adus.

Mereu le urez tuturor celor cu care intru in contact DOAR GANDURI BUNE! Ce sadesti azi, vei culege maine!

Iti urez si tie cele mai bune ganduri, stiu ca le meriti si am incredere in tine pentru ca Poti Mai Mult!

Cu incredere si optimism

Sorin

PS: Tu ce bucurii ti-ai oferit azi prin interactiunea cu cei din jur? 

 

 

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Foarte adevarat si inaltator. De multe ori atunci cand ofer si mi se multumeste, ii spun multumesc si eu pt ca ma lasa sa-i ofer. Pentru ca ne hranim cu bucuria si rezultatele pe care le aduc faptele noastre.
    O colega de la MIB:).
    Felicitari pentru articole si-ti doresc sa interactionezi cu multi oameni pt a le putea oferi ce ai:)

Spune-ti parerea...

Multumesc! Esti o persoana sociabila! smiley-face-png-yikkpX6iE

Imparte cu prietenii